Seuraa polkua ja katso mitä meillä on tarjolla sinulle

Avoimet työpaikat
Avoin hakemus

”Promotion Point on pelkkää hyvää ja kaunista!”

– Juho M.

”Luannikast o ja paik o viimotte pääl”

– HesaÄijä

Työtehtävät

Promootiomyyjä

Promootiomyyjämme tekevät ständimyyntiä erilaisissa markkinointitapahtumissa. Työskentelemme mm. Helsinki-Vantaan lentoasemalla, messuilla ja kauppakeskuksissa. Etsimme joukkoomme myyntihenkisiä ja reippaita ihmisiä, joilla on rohkeutta kohdata asiakkaita. Loistava asenne, määrätietoisuus ja hymy ovat meillä avain menestykseen.

Promoottori

Promoottorin työssä kohtaamme paljon ihmisiä, käymme keskusteluja ja edistämme myyntiä. Promoottorilta edellytämme reipasta ja ennakkoluulotonta asennetta, iloista ilmettä ja hyvää motivaatiota työtehtävää kohtaan. Aiempi kokemus promoottorin työstä lasketaan eduksi.

Varainhankkija

Etsimämme henkilön tulee olla myyntihenkinen, asiakaslähtöinen ja hänellä tulee olla kiinnostusta eettisiin asioihin. Työssä kontaktoimme uusia asiakkaita kasvotusten ja siksi edellytämme työntekijöiltämme rohkeutta kohdata uusia ihmisiä iloisella ja reippaalla asenteella.

Avoimet työpaikat

Sijainti: Useita

PROMOOTIOMYYJÄ (kesätyö tai jatkuva)
Etsimme työkavereita kesäksi tiimeihimme myymään ja edustamaan asiakkaidemme brändejä pop up -myyntipisteisiin eri puolille Suomea. Työssä kontaktoit asiakkaita kasvotusten etsien heidän tilanteisiin sopivimmat ratkaisut ja palvelut, myös nykyisten asiakkaiden avustaminen ja ohjaaminen kuuluvat tehtäviisi.

Miksi Promotion Point?
Olemme vahva myynnillinen promootio- ja kohtaamistoimisto. Työntekijämme ovat nostaneet tärkeimmäksi työviihtyvyyteen vaikuttavaksi tekijäksi yrityksemme lämminhenkisen ja kannustavan työilmapiirin. Meillä ovat menestyneet niin huippu-urheilijat, asiakaspalvelun ammattilaiset kuin vielä opintojen parissa ahertavat tulevaisuuden suuret lupaukset. Haluatko sinä olla menestyjä meidän kanssamme?

Palkkaamme myynnistä ja asiakaskohtaamisista innostuneita henkilöitä kampanjoihimme.
Tavoitteellinen asenne, rohkeus ja kiinnostus myyntityötä kohtaan kuuluvat ihanne myyjämme ominaisuuksiin. Koulutamme ja perehdytämme jokaisen työntekijän huolellisesti. Ensimmäisissä myyntivuoroissa saat tukea ja parhaat vinkit kokeneemmalta myyjältä. Lisäksi pääset etenemään monipuolisia urapolkujamme pitkin. Kouluttamamme myyjät ovat Suomen parhaimmistoa – vahvoja, tavoitteellisia ja vaikuttavia.

Katso videolta huippumyyjämme Teemun fiilikset meillä työskentelystä: https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=MEf4o4E89BA

Ole rohkea; rakastu työpaikkaan ja löydä unelmiesi työ meiltä!

Toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi: Lähetä hakemus
Tai laita itsestäsi lyhyt videoesittely Suville WhatsAppilla: 040 6213 866.

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi

Sijainti: Pääkaupunkiseutu / Uusimaa

PROMOOTIOMYYJÄ

Etsimme uusia myyjiä Vantaan Energian tiimiimme!
Meille se oikea on persoona, jolta löytyy asennetta, taistelutahtoa ja rohkeutta ylittää niin tavoitteet kuin itsensäkin yhdessä tiiminsä kanssa. Emme etsi yli-ihmistä vaan myyntityöstä innostunutta ja ahkeraa työkaveria.

Tullessasi Promotion Pointille koulutamme sinut perusteellisesti työtehtävääsi. Työpäiväsi aikana pääset kohtaamaan asiakkaita kasvotusten ständillä, edustamaan Vantaan Energian brändiä ja ennen kaikkea tekemään myyntiä sekä kehittymään työntekijänä.

Saat kokea työympäristönä erilaisia kauppakeskuksia ja marketteja pääkaupunkiseudulla ja uudellamaalla. Vantaan Energian myyjänä pääset osaksi mahtavaa ja lämminhenkistä tiimiä. Olemme valmiita panostamaan sinuun!

Ole rohkea; rakastu työpaikkaan.

Lähetä hakemus

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi

Sijainti: Useita

HAEMME PROMOOTTOREITA ERI KAMPANJOIHIMME

Teemme promootioita eri tuotteiden parissa ja etsimme juuri sinua edustamaan ja myymään asiakkaidemme tuotteita/palveluita.

Tämä työ on hauskaa! Me lähestymme asiakkaita ennakkoluulottomasti hymy huulilla ja löydämme heille uusia entistäkin parempia ratkaisuja. Emme viihdy yksin, siksi työmme on sosiaalista.

Työssä vaihtelevat edustettava tuote, työympäristö, työvuorot ja työparit, joten kahta samanlaista päivää et tule kokemaan.

Me Promotion Pointilla olemme kuuluisia joustavista työajoista, joten tämä työ sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen. Kyseessä on keikkaluontoinen työ. Kaikille työkeikoille järjestämme aina perehdytyksen, jotta sinä voit olla ammattilainen työssäsi.

Ole rohkea; rakastu työpaikkaan #welovepromotionpoint

Lähetä hakemus

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi

Sijainti: Useita

MYYJÄ ETELÄ-SUOMEN MEDIAN TIIMIIN

Etsimme myyjiä Etelä-Suomen Median tiimiimme!

Tässä liikkuvassa tiimissä lähdetään työvuoroon Herttoniemestä, matkustetaan myyntipaikalle Porvooseen, Lohjalle, Hyvinkäälle tai muihin Uudenmaan ympäryskuntiin. Työtä tehdään ständillä paikallisissa kauppakeskuksissa, marketeissa ja tapahtumissa hyvällä fiiliksellä työparin kanssa ständillä.

Työvuoroja on vaihdellen sekä aamuisin että iltaisin, mutta yöksi tulemme kotiin – työ on siis liikkuvaa, mutta sisältää omassa sängyssä nukkumisedun sekä puolipäivärahan. Myyntipaikoille kuljetaan Promotion Pointin autolla, joten B-ajokortti tarvitaan.

Etsimme siis vastuullisia, reippaita ja rempseitä, reissutyöstä ja myynnistä nauttivia ihmisiä mukaan tiimiimme. Lupaamme sinulle kattavan perehdytyksen, hauskan ja vaihtelevan työn sekä mahtavat kollegat!

Ole rohkea; rakastu työpaikkaan. #welovepromotionpoint #kysymitävaanmyyjiltä

Lähetä hakemus

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi

Sijainti: Helsinki

REISSUMYYJÄ

Etsimme myyntihenkisiä reissumiehiä ja -naisia kiertämään Suomea erilaisissa myynnillisissä promootiokampanjoissa.

Työ pähkinän kuoressa:

– 3 – 4 työpäivää viikossa reissun päällä
– Myytävä tuote vaihtelee kampanjan mukaan
– Työtä tehdään ständillä paikallisissa kauppakeskuksissa, marketeissa ja tapahtumissa
– Tiimityötä, reissulle lähdetään kahden hengen tiimeissä
– Myyntipaikoille kuljetaan Promotion Pointin autolla, joten B-ajokortti tarvitaan
– Kustannamme työntekijöille hotellimajoitukset sekä tasokkaat aamupalat
– Työ on todella vapaata ja samalla myös vastuullista
– Tässä kampanjassa on mahdollista reissata paljon ja tienata paljon

Etsimme siis reippaita ja rempseitä, reissutyöstä ja myynnistä nauttivia ihmisiä mukaan tiimiimme. Lupaamme sinulle kattavan perehdytyksen, hauskan työn ja mahtavat kollegat!

Otathan meihin pikimmiten yhteyttä, mikäli innostut tarjoamastamme työtehtävästä!
Ole rohkea; rakastu työpaikkaan #welovepromotionpoint

Lähetä hakemus

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi

Sijainti: Kuopio / Tampere / Turku

KOKENUT LIITTYMÄMYYJÄ – ETSIMME SINUA!

Oletko myynninnälkäinen ja kokenut liittymämyyjä? Nautitko itsesi haastamisesta, tavoitteiden saavuttamisesta ja ihmisten kohtaamisesta?

Rekrytoimme liittymämyynnin ammattilaisia Moi -liittymän tiimiimme Tampereelle ja lähikuntiin sekä Kuopioon. Työtä tehdään kunnianhimoisessa tiimissä kovalla myyntiasenteella huumoria unohtamatta kauppakeskuksissa, messuilla sekä siellä, missä ihmiset liikkuvat.

Odotamme sinulta kokemusta liittymäalalta sekä näyttöjä myyntiosaamisestasi. Etsimme Suomen kovimpia liittymämyyjiä, jotka haluavat tehdä tulosta.

Tarjoamme sinulle kattavan koulutuksen alkuun sekä perehdyttäjän ensimmäisiin vuoroihin. Työvuoroihin ja niiden määrään saat vaikuttaa itse. Tarjoamme sinulle toiveidesi mukaan 2 – 5 työvuoroa viikossa sekä erittäin kilpailukykyisen palkkauksen. Työ sopii loistavasti kokopäivätyöksi, mutta myös opiskelijalle tai toisen työn kaveriksi.

Ole rohkea; rakastu työpaikkaan.

Lähetä hakemus

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi

Sijainti: Helsinki / Tampere / Turku

KUKA ON MEILLE SE OIKEA?
Meille se oikea on persoona, jolta löytyy asennetta, taistelutahtoa ja rohkeutta ylittää niin tavoitteet kuin itsensäkin yhdessä tiimin kanssa. Odotamme sinulta paloa myyntityötä kohtaan sekä aktiivista otetta työhön. Haluat kehittyä ja kasvaa kanssamme sekä olla mukana luomassa Suomeen ja maailmalle lisää #vaikuttaviakohtaamisia.

MIKSI TÖIHIN PROMOTIONPOINTILLE?
Astuessasi Promotion Pointille tulet työpaikkaan, jossa tiimihenki on käsin kosketeltava.
Meille jatkuva kehittyminen työssä on tärkeää, siksi koulutamme sinut perusteellisesti tehtävään sekä sparraamme matkan varrella. Yhteishenkeä nostavat yhteiset tapahtumat sekä koulutukset.

Työvuoroihin ja niiden määrään saat vaikuttaa itse. Tarjoamme sinulle toiveidesi mukaan 2 – 5 työvuoroa viikossa sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työ sopii loistavasti kokopäivätyöksi, mutta myös opiskelijalle tai toisen työn kaveriksi.

Työpäiväsi aikana pääset kohtaamaan asiakkaita kasvotusten, edustamaan Helenin energistä brändiä ja ennen kaikkea tekemään myyntiä sekä kehittymään myynnin ammattilaisena. Saat kokea työympäristönä kauppakeskusten vilskeen ja messujen sekä tapahtumien huuman. Meillä on tavoitteita, tahtoa ja tekemisen meininki.

Ole rohkea; rakastu työpaikkaan.

Lähetä hakemus

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi

Sijainti: Helsinki / Tampere / Kuopio / Turku

KETÄ ME HAEMME?
Meille se oikea on persoona, jolta löytyy asennetta, taistelutahtoa ja rohkeutta ylittää niin tavoitteet kuin itsensäkin yhdessä Sanoma-tiimin kanssa. Emme etsi yli-ihmistä vaan myyntityöstä innostunutta ja ahkeraa työkaveria.

Tavoitteellinen asenne ja palo myyntityötä kohtaan kuuluvat myyjän ihanne ominaisuuksiin. Haluat kehittyä ja kasvaa kanssamme sekä olla mukana luomassa Suomeen ja maailmalle lisää #vaikuttaviakohtaamisia.

Etsimäämme työntekijään sopivia adjektiiveja olisivat esimerkiksi: tavoitteellinen, rohkea, spontaani ja oma-aloitteinen.

MIKSI PROMOTION POINT?
Astuessasi Promotion Pointille tulet työpaikkaan, jossa tiimihenki on käsin kosketeltavaa.
Meille jatkuva kehittyminen työssä on tärkeää, siksi koulutamme sinut perusteellisesti.

Työpäiväsi aikana pääset kohtaamaan asiakkaita kasvotusten, edustamaan Suomen vaikuttavimman mediatalon Sanoman brändiä ja ennen kaikkea tekemään myyntiä sekä kehittymään työntekijänä. Saat kokea työympäristönä niin kansainvälisen lentokentän sykkeen kuin messujen ja kauppakeskusten huuman. Meillä on tavoitteita, tahtoa ja tekemisen meininki.

Ole rohkea; rakastu työpaikkaan.

Lähetä hakemus

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi

Sijainti: Helsinki

Haemme reippaita varainhankkijoita Suomen Punaisen Ristin kampanjaamme pääkaupunkiseudun kauppakeskuksiin

Etsimämme henkilön tulee olla myyntihenkinen, asiakaslähtöinen ja hänellä tulee olla kiinnostusta eettisiin asioihin. Työssä kontaktoimme uusia asiakkaita kasvotusten ja siksi edellytämme työntekijöiltämme rohkeutta kohdata uusia ihmisiä iloisella ja reippaalla asenteella.

Työskentelemme useammassa työvuorossa päivittäin ja työntekijöillä on mahdollisuus sitoutua niin kokopäiväiseen kuin osa-aikaiseenkin työhön. Kaikilta työntekijöiltä edellytämme kuitenkin mahdollisuuden työskennellä vähintään kahdessa vuorossa per viikko.

Työnantajana tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan tärkeään varainhankintakampanjaan, iloiseen ja toimivaan työyhteisöön sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Mikäli innostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pian ja tule kuulemaan lisää tarjoamastamme työstä!

Lähetä hakemus

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi

Täytä työhakemus

Täytä työhakemus alla olevasta painikkeesta.

Työhakemus

Työpaikan saanti

Hakemisen jälkeen seuraa työhaastattelu, jonka jälkeen ilmoitamme sinulle mikäli olet saanut paikan.

 

”Vakuutin rekrytoijan taidoillani ja pääsin heti kirjoittamaan työsopimusta. Olen edelleen tyytyväinen valintaani.”

– Anniina

Koulutus

1. Tuotekoulutus

Tuotteen läpikotainen tuntemus on edellytys ammattitaitoiselle myyntityölle. Työsuhteen ensimmäinen askel onkin tuotekoulutus ja myytävään tuotteeseen perehtyminen.

2. Myyntikoulutus

Myyntikoulutuksessa valmennamme uuden työntekijän myynnin saloihin. Käytännön esimerkit ja hyvät vinkit ovat lähtökohta myynnissä onnistumiselle.

Ensimmäisiin vuoroihin meno

Ensimmäinen vuoro on aina jännittävä. Pohjakoulutuksen ansiosta uusi työntekijä kuitenkin on valmis ottamaan haasteen vastaan. Ensimmäisissä vuoroissa työskennellään aina yhdessä perehdyttäjän kanssa.

Yleneminen

Yleneminen

Jatkuvasti kasvavana ja kehittyvänä yrityksenä pystymme tarjoamaan paljon etenemis- ja ylenemismahdollisuuksia työntekijöillemme. Hyvällä työmotivaatiolla työntekijä voi edetä myyjän polullamme askel askeleelta kohti isoja unelmia. Lue lisää uratarinoitamme OTA YHTEYTTÄ –välilehdeltä.

 

”Aloitin HS-myyjänä yli vuosi sitten. Pidin työstä ja homma lähti toimimaan hyvin. Sainkin jo ekana kesänä vastuuta lentokentän ständien pyörittämisestä. Nyt valmistuttuani koulusta aloin tekemään työtä täyspäiväisesti ja pääsin mukaan Promotion Pointin esimiesharjoitteluohjelmaan. Oman tiimin vetämisen aloitin tänä keväänä.”

-Julius

Onnea työnhakuun!

Jäikö jokin askarruttamaan, ota rohkeasti yhteyttä rekry@promotionpoint.fi

 

Työhakemus Ota yhteyttä