Seuraa polkua ja katso mitä meillä on tarjolla sinulle

”Promotion Point on pelkkää hyvää ja kaunista!”

– Juho M.

”Luannikast o ja paik o viimotte pääl”

– HesaÄijä

Työtehtävät

Promootiomyyjä

Promootiomyyjämme tekevät ständimyyntiä erilaisissa markkinointitapahtumissa. Työskentelemme mm. Helsinki-Vantaan lentoasemalla, messuilla ja kauppakeskuksissa. Etsimme joukkoomme myyntihenkisiä ja reippaita ihmisiä, joilla on rohkeutta kohdata asiakkaita. Loistava asenne, määrätietoisuus ja hymy ovat meillä avain menestykseen.

Promoottori

Promoottorin työssä kohtaamme paljon ihmisiä, käymme keskusteluja ja edistämme myyntiä. Promoottorilta edellytämme reipasta ja ennakkoluulotonta asennetta, iloista ilmettä ja hyvää motivaatiota työtehtävää kohtaan. Aiempi kokemus promoottorin työstä lasketaan eduksi.

Varainhankkija

Etsimämme henkilön tulee olla myyntihenkinen, asiakaslähtöinen ja hänellä tulee olla kiinnostusta eettisiin asioihin. Työssä kontaktoimme uusia asiakkaita kasvotusten ja siksi edellytämme työntekijöiltämme rohkeutta kohdata uusia ihmisiä iloisella ja reippaalla asenteella.

Avoimet työpaikat

Sijainti: Helsinki / Uusimaa / Tampere / Turku

Haemme vahvistuksia huipputiimiin! Laajennamme valtakunnallista sähkökampanjaa Vantaan Energian kanssa ympäri Suomen.

Työaika
Työaika on 30–37,5 h/viikko elämäntilanteestasi riippuen. Työtä tehdään arkisin klo 8–21 välillä ja
viikonloppuisin klo 10–18 välillä. Matkustusvalmius 1–5 päivää viikossa on plussaa, mutta ei välttämätöntä.

Palkka
Pohjapalkka kokopäiväisellä työntekijällä (37,5h/vko) on kuukaudessa 1200 €, jonka päälle maksetaan tuntuva provisio myyntitulosten mukaan sekä ensimmäisen kuukauden myyntitulokseen pohjautuva henkilökohtainen bonus 300–500 €. Matkustuspäiviltä maksamme päivärahan 42 € sekä kustannamme majoituksen aamupaloineen tasokkaissa hotelleissa. Tässä projektissa kokopäiväiset myyjämme ansaitsevat alan mediaanipalkkaan nähden huomattavasti enemmän.

Millaista työ on
Työtä tehdään tavarataloissa, marketeissa ja messuilla energisellä, iloisella ja asiakaspalvelulähtöisellä otteella. Aiempi kokemus ständillä työskentelystä ei ole välttämätöntä. Arvostamme sinussa tavoitteellisuutta, iloisuutta, intohimoa asiakaspalvelutyöhön ja innostusta olla mukana ammattitaitoista myyntitiimiä.

Koulutus
Koulutamme sinut perusteellisesti työtehtävääsi ja työvuoroissa tulet saamaan tukea ja parhaimmat vinkit lähiesimieheltäsi. Työtäsi et tee yksin vaan sinulla on vuorossasi muitakin huippumyyjiä työskentelemässä kanssasi. Olemme valmiita panostamaan sinuun!

Hae jo tänään
Ota yhteyttä aluemyyntipäällikköömme WhatsAppilla:

Tampere: 044 517 9307 / Aluemyyntipäällikkö Juho
Turku: 040 167 9201 / Aluemyyntipäällikkö Tommi
Helsinki: 040 621 3866 / Rekrytointiassistentti Suvi

Tai lähetä hakemus. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme uudet työkaverit mahdollisimman pian, joten toimi heti! Haastattelut järjestämme toimistollamme, mutta tarvittaessa myös etähaastattelu on mahdollista.

Katso tästä millaisia tekijöitä etsimme: https://youtu.be/JKth7XviY5A

#promotionpoint #welovepromotionpoint #kysymitävaanmyyjiltä

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi

Sijainti: Helsinki / Tampere / Turku

Haemme vahvistuksia Helenin huipputiimiin! Palkkaamme tiimeihimme 3 vakituista ja 2 osa-aikaista työntekijää lisää, joiden silmät syttyvät itsenäisestä ja vastuullisesta työstä, myynnistä ja iloisista asiakaskontakteista ympäri Suomea!

Työaika
Työaika on 30–37,5 h/viikko elämäntilanteestasi riippuen. Työtä tehdään arkisin klo 8–21 välillä ja viikonloppuisin klo 10–18 välillä.

Palkka 
Peruspalkkaus on erittäin turvallinen ja kannustava, lisäksi ensimmäisen kuukauden myyntitulokseen pohjautuva henkilökohtainen bonus on 300–500 €. Huippumyyjiämme palkitsemme säännöllisesti tuloksen mukaan. Matkustuspäiviltä maksamme päivärahan 42 € sekä kustannamme majoituksen tasokkaissa hotelleissa. Tässä projektissa kokopäiväiset myyjämme ansaitsevat alan mediaanipalkkaan nähden huomattavasti enemmän.

Millaista työ on
Myyntipaikalle lähdetään Helsingistä/Tampereelta/Turusta Promotion Pointin autolla. Ajokortti on siis tarpeellinen. Työmatkalla ollaan noin 4–5 päivää viikossa. Tämä tarkoittaa myös sitä, että pääset yöpymään hotelleissa sekä nauttimaan tasokkaista aamupaloista ja saunasta/kuntosalista/uima-altaasta riippuen hotellista. Työvuoro kestää 6–8 tuntia, joten ehdit työpäivän lisäksi nauttia kotimaanmatkailusta tai vaikkapa treenata tavoitteellisesti, opiskella tai esimerkiksi pyörittää omaa yritystä.

Työtä tehdään tavarataloissa, marketeissa ja messuilla energisellä, iloisella ja asiakaspalvelulähtöisellä otteella. Aiempi kokemus ständillä työskentelystä ei ole välttämätöntä. Arvostamme sinussa tavoitteellisuutta, iloisuutta, intohimoa asiakaspalvelutyöhön ja innostusta olla mukana osana ammattitaitoista myyntitiimiä.

Koulutus
Koulutamme sinut perusteellisesti työtehtävääsi ja työvuoroissa tulet saamaan tukea ja parhaimmat vinkit lähiesimieheltäsi. Työtäsi et tee yksin vaan sinulla on vuorossasi muitakin huippumyyjiä työskentelemässä kanssasi. Olemme valmiita panostamaan sinuun!

Hae jo tänään
Ota yhteyttä aluemyyntipäällikköömme WhatsAppilla:

Tampere: 044 517 9307 / Aluemyyntipäällikkö Juho
Turku: 040 167 9201 / Aluemyyntipäällikkö Tommi
Helsinki: 040 621 3866 / Rekrytointiassistentti Suvi

Tai lähetä hakemus. Haastattelut järjestämme toimistollamme, mutta tarvittaessa myös etähaastattelu on mahdollista. Käsittelemme hakemuksia heti niiden saavuttua ja palkkaamme uudet työkaverit mahdollisimman pian, joten toimi nopeasti!

Katso tästä millaisia tekijöitä etsimme: https://youtu.be/JKth7XviY5A

#promotionpoint #welovepromotionpoint #kysymitävaanmyyjiltä

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi

Sijainti: Suomi / ulkomaat

MILTÄ KUULOSTAISI TOIMIA JOULUPUKIN APULAISENA YMPÄRI VUODEN?

Joulupukin tunnistavat niin aikuiset kuin lapsetkin, kaiken kaikkiaan yli neljä miljardia ihmistä. Joulupukin apulaiset vievät yhdessä Joulupukin ilosanomaa eteenpäin auttamalla samalla maailman lapsia.

Etsimme hyväntahtoisia, sosiaalisia, reippaita ja ”joulupukkikriteerit” täyttäviä henkilöitä toimimaan Joulupukin apulaisina. 

Tehtävänäsi on edustaa Suomea ja Suomen matkailua erilaisissa tapahtumissa sekä tilaisuuksissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Tulet toimimaan Joulupukkisäätiön arvojen suurlähettiläänä ja edustat yhdenmukaista Joulupukki-mielikuvaa. Joulupukin apulaisena viet hyvän tahdon viestiä ihmisille sekä osallistut tekemään Suomea tunnetuksi ”maailman Joulupukkimaana”.

Olet vastuullinen ja otat tasapuolisesti kaikki huomioon. Työnantajanasi toimimme me, Promotion Point, mutta tulet edustamaan asiakastamme Santa Claus Licensingia.

MITÄ ODOTAMME SINULTA:

 • Positiivista asennetta ja sosiaalista sekä oma-aloitteista otetta työhön
 • Joulupukin arvojen mukaista elämänasennetta
 • Täytät yleisesti tunnetut ”Joulupukkikriteerit” erityisesti olemuksen ja ulkonäön suhteen
 • Edellytämme pitkää elämänkokemusta
 • Hyvää fyysistä kuntoa
 • Matkustusvalmiutta
 • Erinomaista suomen ja englanninkielen taitoa
 • Raittiutta (alkoholi ja tupakka)

MITÄ TARJOAMME SINULLE:

 • Tuotamme yhdessä hyvää mieltä ja iloa maailman lapsille
 • Mahdollisuuden olla luomassa Joulupukin arvojen mukaisia edellytyksiä hyvinvointia tukevalle toiminnalle, jotta maailma olisi parempi paikka meille kaikille
 • Monipuolisia ja ainutlaatuisia kokemuksia erilaisista tapahtumista sekä kohteista
 • Sosiaalisia ja iloisia tilanteita erilaisten ihmisten kanssa
 • Ilmaisia matkoja Suomeen sekä ulkomaille
 • Joulupukin apulaiselle suunnitellut, viralliset työvaatteet
 • Kilpailukykyisen palkan

Santa Claus Lisencing tekee töitä Joulupukille. Se edustaa ja valvoo suomalaisen Joulupukkisäätiön omistaman Joulupukkibrändin kaikkia immateriaalioikeuksia. Santa Claus Lisencing mahdollistaa brändioikeuksien ja -sisällön ja markkinointimateriaalien käytön yrityksille ja yhteisöille.

Yritys kehittää ja ylläpitää ainutlaatuista alati kasvavaa kumppaniverkostoa ja tukee Joulupukkisäätiön säädekirjan mukaisia tehtäviä. Lisätietoa: https://santaclausfinland.fi/lisensointi/. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jarno Laitinen p. 045 6175997 keskiviikkoisin klo 13-14. Hakemuksen voit lähettää suoraan tästä: hakemus.

Sijainti: Pääkaupunkiseutu

Haemme reippaita varainhankkijoita WWF:n kampanjaamme työskentelemään pääkaupunkiseudun kauppakeskuksissa.

Etsimämme henkilön tulee olla myyntihenkinen, asiakaslähtöinen ja hänellä tulee olla kiinnostusta ympäristö- ja luonnonsuojeluasioihin. Työssä kontaktoimme uusia asiakkaita kasvotusten ja siksi edellytämme työntekijöiltämme rohkeutta kohdata uusia ihmisiä iloisella ja reippaalla asenteella. Työpisteenä toimii WWF:n brändin mukainen ständi, jonka sijainti vaihtuu viikoittain.

Työskentelemme useammassa työvuorossa viitenä päivänä viikossa. Työntekijöillä on mahdollisuus sitoutua niin kokopäiväiseen kuin osa-aikaiseenkin työhön. Kaikilta työntekijöiltä edellytämme kuitenkin mahdollisuuden työskennellä vähintään kahdessa vuorossa per viikko. Työtä tehdään yhdessä työparin kanssa.

Työnantajana tarjoamme työntekijälle mahdollisuuden päästä mukaan tärkeään varainhankintakampanjaan, iloisen ja kannustavan työyhteisön, kunnon koulutuksen ja perehdytyksen sekä kilpailukykyisen palkkauksen bonuksineen. Ensimmäisen kuukauden myyntitulokseen perustuva henkilökohtainen bonus on 300-500e.

Mikäli sinä innostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pian ja tule kuulemaan lisää tarjoamastamme työstä!

Hakemukset: http://promotionpoint.fi/toihin-meille/hakulomake/

Työhömme pääset tutustumaan tämän videon kautta: https://www.youtube.com/watch?v=9YL1vUKyI8Y

#promotionpoint #welovepromotionpoint #kysymitävaanmyyjiltä

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi

Sijainti: Tampere / Turku

Tule mukaan Sanoma-tiimiimme myymään ja edustamaan Sanoman aikakauslehtiä (mm. Glorian Koti, Glorian ruoka & viini, Aku Ankka, Sport) sekä Helsingin Sanomia.

Millaisia tyyppejä haemme
Me opetamme sinulle menestyksekkään myynnin salat, joten riittää, että sinulta löytyy ahkeruutta, rohkeutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Meillä pääset kehittymään myyntityön ammattilaiseksi.

Me tuemme ja koulutamme
Tueksesi tulet saamaan koko Sanoma-tiimimme, työvuoroissa et ole koskaan yksin. Me koulutamme, sparraamme ja palkitsemme työntekijöitämme säännöllisesti. Jokaisella työntekijällämme on mahdollisuus edetä työssään monipuolisia urapolkujamme pitkin.

Palkkaus
Ensimmäisen kuukauden aikana pohjapalkka on 500 € (30h/vko) + tulosperusteinen onnistumisbonus 300–500 € + provisiopalkka myynnin mukaan.

Jatkossa sinä määrittelet tulotasosi kannustavan provisiopalkkamallimme mukaisesti. Turvanasi on aina tuntiperusteinen takuupalkka. Lisäksi palkitsemme huippumyyjiämme tulokseen perustuen tuntuvilla bonuksilla.

Työpaikka: Pop up -myyntipisteet kauppakeskuksissa, messuilla sekä tapahtumissa
Työaika: 9.00–21.00 välillä, voit vaikuttaa työvuoroihin ja niiden määrään
Työvuoroja viikossa: 3–6 elämäntilanteesi mukaan, työvuoron kesto 6–8h

Hae jo tänään
Ota yhteyttä aluemyyntipäällikköömme WhatsAppilla:

Tampere: 044 517 9307 / Aluemyyntipäällikkö Juho
Turku: 040 167 9201 / Aluemyyntipäällikkö Tommi

Tai lähetä hakemus. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme uudet työkaverit mahdollisimman pian, joten toimi heti!

 

#promotionpoint #welovepromotionpoint #kysymitävaanmyyjiltä

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi

Sijainti: Helsinki

Tule mukaan Helsingin Sanomat tiimiimme myymään ja edustamaan Helsingin Sanomia sekä Sanoman aikakauslehtiä (mm. Glorian Koti, Glorian ruoka & viini, Aku Ankka, Sport).

Millaisia tyyppejä haemme
Me opetamme sinulle menestyksekkään myynnin salat, joten riittää, että sinulta löytyy ahkeruutta, rohkeutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Meillä pääset kehittymään myyntityön ammattilaiseksi.

Me tuemme ja koulutamme
Tueksesi tulet saamaan koko HS-tiimimme, työvuoroissa et ole koskaan yksin. Me koulutamme, sparraamme ja palkitsemme työntekijöitämme säännöllisesti. Jokaisella työntekijällämme on mahdollisuus edetä työssään monipuolisia urapolkujamme pitkin.

Palkkaus
Ensimmäisen kuukauden aikana pohjapalkka on 500 € (30h/vko) + tulosperusteinen onnistumisbonus 300–500 €  + provisiopalkka myynnin mukaan.

Jatkossa sinä määrittelet tulotasosi kannustavan provisiopalkkamallimme mukaisesti. Turvanasi on aina tuntiperusteinen takuupalkka. Lisäksi palkitsemme huippumyyjiämme tulokseen perustuen tuntuvilla bonuksilla.

Työpaikka: Pop up -myyntipisteet kauppakeskuksissa, messuilla sekä tapahtumissa
Työaika: 9.00–21.00 välillä, voit vaikuttaa työvuoroihin ja niiden määrään
Työvuoroja viikossa: 3–6 elämäntilanteesi mukaan, työvuoron kesto 6–8h

Hae jo tänään
Ota yhteyttä rekrytointiassistenttiimme Suviin WhatsAppilla: 040 621 3866.

Tai lähetä hakemus. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme uudet työkaverit mahdollisimman pian, joten toimi heti!

#promotionpoint #welovepromotionpoint #kysymitävaanmyyjiltä

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi

Sijainti: Helsinki / Tampere

Rekrytoimme liittymämyynnin ammattilaisia ja myynnistä innostuneita henkilöitä Moi Mobiili -tiimiimme Helsinkiin ja Tampereelle sekä niiden lähikuntiin. Asenne ratkaisee, me opetamme sinua!

Missä työtä tehdään
Työtä tehdään kunnianhimoisessa tiimissä kovalla myyntiasenteella huumoria unohtamatta kauppakeskuksissa, messuilla sekä siellä, missä ihmiset liikkuvat.

Me koulutamme ja tuemme
Tarjoamme sinulle kattavan koulutuksen alkuun sekä perehdyttäjän ensimmäisiin vuoroihin. Vuoroissa olet työkaverin kanssa eli hyvä tiimihenki on meillä ykkönen!

Työaika ja palkkaus
Työvuoroihin ja niiden määrään saat vaikuttaa itse. Tarjoamme sinulle toiveidesi mukaan 3–6 työvuoroa viikossa sekä erittäin kilpailukykyisen palkkauksen. Turvanasi on tuntiperusteinen takuupalkka. Lisäksi ensimmäisen kuukauden aikana sinulle maksetaan tuloksen mukaan 300–500 € onnistumisbonusta ja jatkossa palkitsemme huippumyyjiämme myyntimäärän mukaan.

Toimi nopeasti
Ota yhteyttä WhatsAppilla:

Tampere: 044 517 9307 / Aluemyyntipäällikkö Juho
Helsinki: 040 621 3866 / Rekrytointiassistentti Suvi

Tai lähetä hakemus. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme uudet työkaverit mahdollisimman pian, joten toimi heti! Haastattelut järjestämme toimistollamme, mutta tottakai tarvittaessa myös etähaastattelu on mahdollista.

Katso tästä millaisia tekijöitä etsimme: https://youtu.be/JKth7XviY5A

#promotionpoint #welovepromotionpoint #kysymitävaanmyyjiltä

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi

Sijainti: Pääkaupunkiseutu

Haemme reippaita varainhankkijoita Suomen Punaisen Ristin kampanjaamme pääkaupunkiseudun kauppakeskuksiin.

Etsimämme henkilön tulee olla myyntihenkinen, asiakaslähtöinen ja hänellä tulee olla kiinnostusta eettisiin asioihin. Työssä kontaktoimme uusia asiakkaita kasvotusten ja siksi edellytämme työntekijöiltämme rohkeutta kohdata uusia ihmisiä iloisella ja reippaalla asenteella.

Työskentelemme useammassa työvuorossa päivittäin ja työntekijöillä on mahdollisuus sitoutua niin kokopäiväiseen kuin osa-aikaiseenkin työhön. Kaikilta työntekijöiltä edellytämme kuitenkin mahdollisuuden työskennellä vähintään kahdessa vuorossa per viikko.

Työnantajana tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan tärkeään varainhankintakampanjaan, iloiseen ja toimivaan työyhteisöön sekä kilpailukykyisen palkkauksen bonuksineen. Ensimmäisen kuukauden myyntitulokseen perustuva henkilökohtainen bonus on 300-500e.

Mikäli innostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pian ja tule kuulemaan lisää tarjoamastamme työstä!

Täytä hakemuksesi täällä: http://promotionpoint.fi/toihin-meille/hakulomake/

Työhömme pääset tutustumaan tämän videon kautta: https://www.youtube.com/watch?v=9YL1vUKyI8Y

#promotionpoint #welovepromotionpoint #kysymitävaanmyyjiltä

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi

Täytä työhakemus

Täytä työhakemus alla olevasta painikkeesta.

Työhakemus

Työpaikan saanti

Hakemisen jälkeen seuraa työhaastattelu, jonka jälkeen ilmoitamme sinulle mikäli olet saanut paikan.

 

”Vakuutin rekrytoijan taidoillani ja pääsin heti kirjoittamaan työsopimusta. Olen edelleen tyytyväinen valintaani.”

– Anniina

Koulutus

1. Tuotekoulutus

Tuotteen läpikotainen tuntemus on edellytys ammattitaitoiselle myyntityölle. Työsuhteen ensimmäinen askel onkin tuotekoulutus ja myytävään tuotteeseen perehtyminen.

2. Myyntikoulutus

Myyntikoulutuksessa valmennamme uuden työntekijän myynnin saloihin. Käytännön esimerkit ja hyvät vinkit ovat lähtökohta myynnissä onnistumiselle.

Ensimmäisiin vuoroihin meno

Ensimmäinen vuoro on aina jännittävä. Pohjakoulutuksen ansiosta uusi työntekijä kuitenkin on valmis ottamaan haasteen vastaan. Ensimmäisissä vuoroissa työskennellään aina yhdessä perehdyttäjän kanssa.

Yleneminen

Yleneminen

Jatkuvasti kasvavana ja kehittyvänä yrityksenä pystymme tarjoamaan paljon etenemis- ja ylenemismahdollisuuksia työntekijöillemme. Hyvällä työmotivaatiolla työntekijä voi edetä myyjän polullamme askel askeleelta kohti isoja unelmia. Lue lisää uratarinoitamme OTA YHTEYTTÄ –välilehdeltä.

 

”Aloitin HS-myyjänä yli vuosi sitten. Pidin työstä ja homma lähti toimimaan hyvin. Sainkin jo ekana kesänä vastuuta lentokentän ständien pyörittämisestä. Nyt valmistuttuani koulusta aloin tekemään työtä täyspäiväisesti ja pääsin mukaan Promotion Pointin esimiesharjoitteluohjelmaan. Oman tiimin vetämisen aloitin tänä keväänä.”

-Julius

Onnea työnhakuun!

Jäikö jokin askarruttamaan, ota rohkeasti yhteyttä rekry@promotionpoint.fi

 

Työhakemus Ota yhteyttä