Etsimme myyntitiimiimme kymmentä tulevaisuuden huippuosaajaa.
Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja mahdollisuuden myynnin ammattitutkinnon (Amiedu) suorittamiseen työn ohella.

Työssäsi edustat Helsingin Sanomia: Suomen luetuinta sanomalehteä ja kansainvälisen tason laatulehteä, joka kertoo kaiken olennaisen maailmasta joka päivä, kaikissa kanavissa.

KOULUTUSPÄIVÄT:

30.–31.8.2018 Yritykseen ja työhön tutustuminen sekä tuotekoulutus / Promotion Point, Helsinki

3.–4.9.2018 Myyntitutkinnon ensimmäiset lähipäivät, tarkemman koulutusohjelman saat myöhemmin / Amiedu, Pitäjänmäki

Koulutusohjelma (myynnin ammattitutkinto, Amiedu) alkaa elokuussa 2018, samoin kuin työtehtävään valittujen henkilöiden perehdytys. Ammattitutkinnon kesto on noin 9 kk. Voit myös hakea osaksi tiimiä, vaikka et haluaisikaan suorittaa myynnin ammattitutkintoa.

Emme oleta sinun olevan jo valmiiksi myynnin ammattilainen, mutta toivomme sinulta halua kasvaa ja kehittyä sellaiseksi. Valitut myyntiedustajat työskentelevät tapahtumamyynnin tiimissä, jossa tarkoituksena on edistää Hesarin myyntiä erilaisissa asiakaskohtaamisissa, esimerkiksi kauppakeskuksissa ja messuilla. Tuemme sinua työtehtävissäsi ja ympärilläsi on kannustava, asiantunteva sekä innostava tiimi.

Tässä työssä menestyt, jos sinulla on kunnianhimoinen asenne, olet sinnikäs, osaat hoitaa hankalatkin tilanteet kunnialla maaliin ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Arvostamme myös kiinnostusta Hesarin brändiä kohtaan.

Työyhteisömme on rento, mutta ammattimainen ja meille työntekijöiden viihtyvyys on hyvin tärkeää. Olemme pitkäaikainen Sanoma Media Finland Oy:n yhteistyökumppani Promotion Point ja tulet työskentelemään Helsingin Sanomien myyntitiimissämme. Tarjoamme tehtävään valituille kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kasvattaa osaamista myynnin ammattitutkinnon kautta.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää täyttämällä alla oleva hakemus. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi nopeasti. Hakuaika päättyy 10.08.2018.
Lisätietoja työtehtävästä ja koulutuksesta antaa myyntijohtaja Sara Sadik, puh. 040 550 1414.

 

Yhteystiedot

//
Edellytämme työntekijöiltämme vähintään 18 vuoden ikää.

Hakemus

Valitse haetko myyntineuvottelijaksi vai myyntineuvottelijaksi sekä myyntitutkinnon opintoihin. Mikäli haet myyntitutkinnon opiskelijaksi, koulutus alkaa elokuussa 2018.
Haluamme kuulla sinusta lisää. Kerro meille miksi juuri sinä olisit sopiva tähän työhön. Lisäksi voit kertoa mm. vahvuuksistasi, osaamisestasi ja harrastuksistasi. Voit myös liittää erillisen hakemuskirjeen hakemukseesi mukaan 'liitteet' osiossa.

Liitteet

Halutessasi voit ladata mukaan myös ansioluettelosi. Tuetut tiedostomuodot: pdf. Tiedoston maksimikoko on 2MB.
Halutessasi voit ladata mukaan myös erillisen hakemuskirjeen. Tuetut tiedostomuodot: pdf. Tiedoston maksimikoko on 2MB.
Halutessasi voit liittää CV:n hakemuksen mukaan myös linkkinä verkkosivuun tai dokumenttiin, esim. Dropbox tai Google Drive.
Halutessasi voit liittää videohakemuksen mukaan linkkinä, esim. Youtube tai Vimeo.

Lisätiedot

Insider-jäsenenä saat tiedon ensimmäisten joukossa uusista työmahdollisuuksistamme kuukausittain. Halutessasi voit poistua postituslistalta klikkaamalla sähköpostissa olevaa linkkiä. Promotion Point Oy tietosuojakäytännöt: www.promotionpoint.fi/yritys/tietosuoja/tietosuojakaytannot
Tietosuojaselosteemme mukaisesti henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään ainoastaan tässä tekstissä kuvattuun tarkoitukseen. Olemme velvollisia noudattamaan asiaa koskevaa lainsäädäntöä henkilötietojen suojaamisesta. Henkilötietojen keräämisen tarkoituksena on arvioida ja ottaa yhteyttä kiinnostuneisiin ja päteviin yrityksemme avoimiin työpaikkoihin hakeviin ehdokkaisiin.

Tämän tietokannan tietoja voidaan käyttää anonyymeihin tilastoihin. Tietoja käytetään kollektiivisesti, eikä tietokannan yksittäisiä käyttäjiä voi tunnistaa käytettyjen tietojen perusteella.

Promotion Point Oy tietosuojakäytännöt:
www.promotionpoint.fi/yritys/tietosuoja/tietosuojakaytannot