Teemme uusasiakashankintaa Kaakon Viestinnälle Kaakkois- ja Itä-Suomen alueella. Tavoitteenamme on lisätä paikallisten sanomalehtien tunnettuutta ja menekkiä kunkin lehden levikkialueella.

Kampanjoimme kiertäen eri kauppakeskuksia, supermarketteja, messuja sekä paikkakuntien suurimpia tapahtumia.

Paikallislehtiä itä- ja kaakkoissuomalaisten aamiaispöytään toimittava Kaakon Viestintä on ollut asiakkaanamme vuodesta jo 2012. Yhteistyön tavoitteena on ollut lisätä kunkin paikallisen lehden näkyvyyttä ja myyntiä. Kampanjoimme kiertäen erilaisia kauppakeskuksia, supermarketteja ja messuja, missä ihmisten kohtaaminen on luonnollista ja helppoa.

Paikallislehti on jokaiselle ihmiselle henkilökohtainen ja tunteita herättävä asia; asia josta jokaisella on mielipide. Me edistämme ja vahvistamme ihmisten mielikuvaa kustakin paikallisesta lehdestä yhteistyössä Kaakon Viestinnän kanssa ja luomme pysyvyyttä, jotta paikallislehti olisi tulevaisuudessakin osa tukevaa aamiaista.

Toimimme yhdessä Kaakon Viestinnän kanssa muun muassa Kotkan, Kouvolan, Lappeenrannan, Imatran, Savonlinnan ja Mikkelin alueilla. Tehokas ja mobiili palvelukonseptimme mahdollistaa toimimisen koko Suomen alueella tavoittaen juuri oikean kohderyhmän oikeaan aikaan.