Promotion Point on johtava myynnillinen promootio- ja kohtaamistoimisto.

Palveluitamme ovat muun muassa face-to-face myyntikohtaamiset, vaikuttavat promootiot sekä ammattimainen b-to-b myynti.

Kohtaamiset ihmisten kanssa ovat aina elämys; niillä vaikutetaan, ne muistetaan, ne liikuttavat ja ennen kaikkea ne antavat mahdollisuuden oivaltaa uusia asioita.

Palvelut ja toimintaympäristöt

Me edustamme sekä myymme asiakkaidemme tuotteita. Olipa kyseessä auto, lehti, luottokortti, sähkösopimus tai varainhankinta. Me lähestymme asiakkaita ennakkoluulottomasti hymy huulilla ja löydämme heille uusia entistäkin parempia ratkaisuja.

Tutustu tarkemmin eri toimintaympäristöihin klikkaamalla kuvia:

Lentoasema

Lentoasemalla tavoitat ainutlaatuisen kohderyhmän ja pääset tekemään mieleenpainuvan vaikutuksen laadukkaassa ympäristössä. Vuosien kokemuksella ja kattavalla partneriverkostollamme löydämme teille sopivan lokaation toimia lentoaseman kansainvälisessä ilmapiirissä.

Kauppakeskukset

Kauppakeskuksissa tavoitat ihmiset ympäristössä, johon he ovat tulleet viettämään aikaa ostoaikeissa. Face-to-face myyntikohtaamiset sekä erilaiset promootiot ja tapahtumat rohkaisevat heräteostoksiin, aktivoivat sekä muistuttavat. Olemme tehneet pitkään yhteistyötä eri kauppakeskusten kanssa; me tiedämme missä tavoitat kohderyhmäsi tehokkaimmin.

Ulkotapahtumat

Ulkotapahtumat poikkeavat normaalista katukuvasta herättäen paljon kiinnostusta. Niillä tavoitat suuria ihmismääriä. Toteutamme vuosien ammattitaidolla erilaisia ulkoilma myynti- ja promootiokampanjoita.

Messut

Messuilla tavoitat suuria yleisömääriä ja juuri haluamasi kohderyhmän. Ihmiset ovat tulleet paikalle viettämään aikaa, joten kampanja tavoittaa heidät oikealla hetkellä. Olemme tehneet yhteistyötä lukuisten eri toimijoiden kanssa, niin kuluttaja- kuin ammattilaismessuillakin. Messuilla on tärkeää erottua edukseen ja siihen löydät avaimet ja oikeat kumppanit meiltä.

Rautatieasemat sekä satamat

Rautatieasemilla sekä satamissa tavoitat suuret ihmisvirrat ja hyvällä mielellä olevat matkailijat. Ota ilo irti lähtevistä ja tulevista matkustajista, joissa on paljon ostopotentiaalia. Keveät face-to-face myynti- ja promootiokampanjamme mahdollistavat nopeatkin toteutukset.

Koulut ja yliopistot

Kouluissa ja yliopistoissa toteutettavat kampanjat koskettavat ja herättävät nuorten aikuisten kohderyhmän. Persoonallisilla myynti-, promootio- ja rekrytointikampanjoillamme teet vaikutuksen tulevaisuuden tekijöihin.

Face-to-face myyntikohtaamiset

Face-to-face myyntikohtaamisilla erotut, saat positiivista näkyvyyttä brändillesi sekä kasvatat myyntiä. Rakennamme tuottavia myynnillisiä ratkaisuja asiakkaillemme ja toteutamme vaikuttavia face-to-face asiakaskohtaamisia eri toimintaympäristöissä.

Kerromme mielellämme lisää juuri sinulle sopivista face-to-face myyntikohtaamisista. Laaja kontaktiverkostomme mahdollistaa laadukkaan ja tehokkaan kampanjan toteutuksen.

Ota yhteyttä

Promootiot ja tapahtumat

Voimme luoda tapahtuman aina pienemmistä myynnillisistä promootioiskuista avaimet käteen promootiokiertueisiin, jossa tuotamme ja toteutamme kaiken alusta loppuun.

Saat kauttamme ammattitaitoisen projektinhallinta- ja tuotantohenkilökunnan promootiokampanjan tai myynnillisen promootiokampanjan tueksi. Valitsemme ja koulutamme kampanjaasi sopivimmat työntekijät valtakunnallisesti.

Saat meiltä myös motivoituneet ja tulostavoitteelliset henkilöt erilaisiin b-to-b sidosryhmätapahtumiisi ja messuille. Teemme myös lyhyempiä pilotteja ja lanseerauksia. Rakennetaan yhdessä tarpeisiisi soveltuva promootiototeutus.

Purtemme puskee ketterästi valtavirtaa vastaan. Ihmisemme työskentelevät maalla ja merellä, lentokentillä, kauppakeskuksissa, vähittäistavarakaupoissa ja messuilla.

Ota yhteyttä

Varainhankinta

Olemme jo vuosia toteuttaneet korkealaatuisia ja ammattimaisia varainhankintakampanjoita useille kansainvälisille ja kotimaisille organisaatioille ja yhdistyksille.

Varainhankinnassa luottamus, toiminnan läpinäkyvyys ja rehellisyys ovat valttikorttejamme. Toteutamme myös laadukkaat back office -palvelut varainhankinnan ja myynnin tukena.

Ota yhteyttä

B-to-B myynti

Teemme asiakkaillemme ammattitaidolla laadukasta b-to-b myyntiä sekä uusasiakashankintaa. Myyjämme ovat päivittäin siellä missä ostajatkin, tapaamassa yrittäjiä ja tekemässä kauppaa sinulle.

Rakennamme tarpeisiisi soveltuvan b-to-b toteutetuksen, oli sitten kyseessä myynti, promootio, tapahtuma tai uusasiakashankinta.

Ota yhteyttä

Auditoinnit ja kyselytutkimukset

Kattavat auditoinnit sekä perusteelliset kohderyhmän tavoittavat kyselytutkimukset varmistavat brändisi näkyvyyden. Toteutamme vuosien kokemuksella laadukkaat myymälä ja Duty Free auditoinnit sekä vaikuttavat kyselytutkimukset eri ympäristöissä. Kysy lisää!

Ota yhteyttä