Suomen Punaisen Ristin kanssa aloitimme yhteistyön alkuvuodesta 2013. Olemme olleet ensimmäisenä Suomessa tekemässä varainhankintaa lentokenttäympäristössä. Kyseessä on täysin uudenlainen konsepti kansainvälisessä ilmapiirissä. Olemme onnistuneet löytämään Suomen Punaiselle Ristille paljon uusia lahjoittajia kohderyhmistä, joita on ennen ollut hankala tavoittaa.

Olemme onnistuneet löytämään Suomen Punaiselle Ristille paljon uusia lahjoittajia erilaisista kohderyhmistä, joita on ennen ollut hankala tavoittaa.

Suomen Punaisen Ristin kanssa aloitimme yhteistyön jo alkuvuodesta 2013. Olemme olleet ensimmäisenä Suomessa tekemässä varainhankintaa lentokenttäympäristössä. Kyseessä on täysin uudenlainen konsepti kansainvälisessä ilmapiirissä. Olemme onnistuneet löytämään Suomen Punaiselle Ristille paljon uusia lahjoittajia kohderyhmistä, joita on ennen ollut hankala tavoittaa. Varainhankinnassa toimintaamme leimaa aina ammattimaisuus, rehellisyys sekä avoimuus.

”Promotion Point on Punaiselle Ristille arvokas yhteistyökumppani. Olemme saaneet lahjoittajiltamme hyvää palautetta varainhankkijoiden asiantuntevasta ja innostavasta otteesta. Kiitos Promotion Pointille ja varainhankkijoille rehdistä ja ammattimaisesta työstä.”

– Elina Lahikainen

Toteutamme Suomen Punaiselle Ristille face-to-face varainhankintaa erilaisissa ympäristöissä; lentoasemalla, kauppakeskuksissa sekä tapahtumissa. Perinteisen kasvokkain tapahtuvan varainhankinnan sijaan olemme kehittäneet kiinteämmän konseptin jonka avulla kommunikointi lahjoittajan kanssa on luontejaa ja luotettavaa. Olemme toteuttaneet kampanjaa myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Varainhankinnan tukena tuotamme myös back office-toimintoja. Tehokkaalla back officella varmistamme korkealaatuisen toimitusketjun, niin asiakkaalle kuin lahjoittajallekkin.