Seuraa polkua ja katso mitä meillä on tarjolla sinulle

”Promotion Point on pelkkää hyvää ja kaunista!”

– Juho M.

”Luannikast o ja paik o viimotte pääl”

– HesaÄijä

Työtehtävät

Promootiomyyjä

Promootiomyyjämme tekevät ständimyyntiä erilaisissa markkinointitapahtumissa. Työskentelemme mm. Helsinki-Vantaan lentoasemalla, messuilla ja kauppakeskuksissa. Etsimme joukkoomme myyntihenkisiä ja reippaita ihmisiä, joilla on rohkeutta kohdata asiakkaita. Loistava asenne, määrätietoisuus ja hymy ovat meillä avain menestykseen.

Promoottori

Promoottorin työssä kohtaamme paljon ihmisiä, käymme keskusteluja ja edistämme myyntiä. Promoottorilta edellytämme reipasta ja ennakkoluulotonta asennetta, iloista ilmettä ja hyvää motivaatiota työtehtävää kohtaan. Aiempi kokemus promoottorin työstä lasketaan eduksi.

Varainhankkija

Etsimämme henkilön tulee olla myyntihenkinen, asiakaslähtöinen ja hänellä tulee olla kiinnostusta eettisiin asioihin. Työssä kontaktoimme uusia asiakkaita kasvotusten ja siksi edellytämme työntekijöiltämme rohkeutta kohdata uusia ihmisiä iloisella ja reippaalla asenteella.

Avoimet työpaikat

Sijainti: Tampere

JUNIOR TEAM LEADER STÄNDIMYYNTIIN

Etsimme Tampereen tiimiimme myynnin ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen. Työssä kontaktoit asiakkaita kasvotusten pop up -myyntipisteissä tapahtumissa, kauppakeskuksissa sekä messuilla etsien asiakkaiden tilanteisiin sopivimmat ratkaisut ja palvelut. Myös nykyisten asiakkaiden avustaminen ja ohjaaminen kuuluvat tehtäviisi.

MILLAISTA TEKIJÄÄ ETSIMME
Etsimme myynnin ammattilaista, joka on itse sekä taitava myynnissä että oman tiimin coachaamisessa. Etsimämme persoona nauttii ihmisten kohtaamisista, vaihtelevista työympäristöistä sekä haluaa auttaa omaa tiimiään saavuttamaan parhaat tulokset. Koulutustaustaa enemmän merkitsevät timanttisen kova asenne ja vastuullisuus sekä myynti- ja asiakaspalvelutaidot.

MIKSI PROMOTION POINT
Me koulutamme ja sparraamme työntekijöitämme säännöllisesti. Tueksesi tulet saamaan esimiehemme ja tukiorganisaation. Meillä on käytössä laadukkaat työvälineet, toimivat myyntipisteet sekä joustava työvuorosuunnittelu. Tässä työssä on mahdollisuus päästä erittäin hyville ansioille. Kouluttamamme myyjät ovat Suomen parhaimmistoa – vahvoja, tavoitteellisia ja vaikuttavia.

TYÖN PARHAAT PUOLET TYÖNTEKIJÖIDEMME MIELESTÄ
Ehdottomasti työn itsenäisyys, hyvät myyntipaikat sekä uudet asiakkaat, jotka mahdollistavat työssä onnistumisen ja kilpailukykyisen palkan. Lisäksi Promotion Pointin kuuluisa tiimihenki sekä itsensä ylittämisen meininki motivoi työntekijöitämme.

Toimi nopeasti ja Lähetä hakemus.
Tai laita itsestäsi lyhyt videoesittely Juholle WhatsAppilla: 040 120 9012.

Ole rohkea ja ota haaste vastaan – lähde etenemään kohti esimiestehtäviä!

Sijainti: Vantaa

ETSIMME UUSIA MYYJIÄ VANTAAN ENERGIAN PUHELINMYYNTI -TIIMIIMME!

Oletko puhelinmyynnin konkari tai haluatko tulla sellaiseksi? Etsimme reipasta, tarkkaa ja itsenäistä puhelinmyyjää täydentämään Vantaan Energian energistä tiimiämme.

Työpäiväsi sisältää Vantaan Energian sekä uusien että vanhojen asiakkaiden kontaktointiaVantaan Energian toimistolta käsin. Olet asiakaspalvelun ammattilainen ja hallitset monenlaiset asiakastilanteet tyylikkäästi. Raportoit työskentelystäsi päivän aikana raportointijärjestelmäämme, kirjaat itse omat myyntisi ja olet nopea oppimaan eli tekniikka on hallussasi perehdytyksen jälkeen. Tärkeintä tässä tehtävässä on iloisuus, palvelualttius ja tietenkin tavoitteellinen ja myynnillinen työotetta.

Tullessasi Promotion Pointille koulutamme sinut perusteellisesti työtehtävääsi. Vantaan Energian myyjänä pääset osaksi mahtavaa ja lämminhenkistä tiimiä. Olemme valmiita panostamaan sinuun!

Katso videolta Vantaan Energian puhelintiimin Junior Team Leaderin Jaanan mietteet siitä, millaisia työntekijöitä meiltä löytyy: https://www.youtube.com/watch?v=oklXOUlnyIo

Ole rohkea; rakastu työpaikkaan ja löydä unelmiesi työ meiltä!

Toimi nopeasti ja Lähetä hakemus. Tai laita itsestäsi lyhyt videoesittely Suville WhatsAppilla: 040 6213 866. Haastattelut järjestämme toimistollamme, mutta tottakai tarvittaessa myös etähaastattelu on mahdollista. Käsittelemme hakemuksia heti niiden saavuttua, joten toimi nopeasti!

Sijainti: Helsinki / Uusimaa / Tampere / Turku

Myyjä/Promootiomyyjä Vantaan Energian tiimiin

Haemme vahvistuksia huipputiimiin! Laajennamme valtakunnallista sähkökampanjointia Vantaan Energian kanssa ympäri Suomen.

Työaika on 30-37,5 h/viikko elämäntilanteestasi riippuen. Työtä tehdään arkisin klo 8-21 välillä ja la-su klo 10-18 välillä. Matkustusvalmius 1-5 päivää viikossa on plussaa, mutta ei välttämätöntä.

Palkkaus on erittäin turvallinen ja kannustava. Maksamme tuntipalkkaa, jonka päälle maksetaan tuntuva provisio myyntitulosten mukaan sekä lisäksi kuukausitulokseen pohjautuva henkilökohtainen bonus. Tässä projektissa kokopäiväiset myyjämme ansaitsevat alan mediaani palkkaan nähden huomattavasti enemmän.

MILLAISTA TYÖ ON
Työtä tehdään tavarataloissa, marketeissa ja messuilla energisellä, iloisella ja asiakaspalvelulähtöisellä otteella. Aiempi kokemus ständillä työskentelystä ei ole välttämätöntä. Arvostamme sinussa tavoitteellisuutta, iloisuutta, intohimoa asiakaspalvelutyöhön ja innostusta olla mukana osana ammattitaitoista myyntitiimiä.

Koulutamme sinut perusteellisesti työtehtävääsi ja työvuoroissa tulet saamaan tukea ja parhaimmat vinkit lähiesimieheltäsi. Työtäsi et tee yksin vaan sinulla on vuorossasi muitakin huippumyyjiä työskentelemässä kanssasi. Olemme valmiita panostamaan sinuun!

Toimi nopeasti ja Lähetä hakemus. Tai laita itsestäsi lyhyt videoesittely Suville WhatsAppilla: 040 6213 866. Haastattelut järjestämme toimistollamme, mutta tottakai tarvittaessa myös etähaastattelu on mahdollista. Käsittelemme hakemuksia heti niiden saavuttua, joten toimi nopeasti!

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi

Sijainti: Tampere

Aluemyyjä Vantaan Energian tiimiin

Haemme vahvistuksia huipputiimiin! Laajennamme valtakunnallista sähkökampanjointia Vantaan Energian kanssa ympäri Suomen.

Työaika on 30-37,5 h/viikko elämäntilanteestasi riippuen. Työtä tehdään arkisin klo 8-21 välillä ja la-su klo 10-18 välillä.

Palkkaus on erittäin turvallinen ja kannustava. Maksamme tuntipalkkaa, jonka päälle maksetaan tuntuva provisio myyntitulosten mukaan sekä lisäksi kuukausitulokseen pohjautuva henkilökohtainen bonus. Tässä projektissa kokopäiväiset myyjämme ansaitsevat alan mediaani palkkaan nähden huomattavasti enemmän.

MILLAISTA TYÖ ON
Myyntipaikalle lähdetään tiimin kanssa Tampereelta, Promotion Pointin autolla. Ajokortti plussaa. Työmatkalla ollaan 5 päivää viikossa ja myyntivuorot ovat 8 tuntisia. Tämä tarkoittaa tietenkin myös sitä, että pääset välillä yöpymään hotelleissa sekä nauttimaan tasokkaista aamupaloista ja saunasta/kuntosalista/uima-altaasta riippuen hotellista.

Koulutamme sinut perusteellisesti työtehtävääsi ja työvuoroissa tulet saamaan tukea ja parhaimmat vinkit lähiesimieheltäsi. Työtäsi et tee yksin vaan sinulla on vuoroissasi muitakin huippumyyjiä työskentelemässä tiiminä. Olemme valmiita panostamaan sinuun!

Toimi nopeasti ja Lähetä hakemus Tai laita itsestäsi lyhyt videoesittely Juholle WhatsAppilla: 040 120 9012. Haastattelut järjestämme toimistollamme, mutta tottakai tarvittaessa myös etähaastattelu on mahdollista. Käsittelemme hakemuksia heti niiden saavuttua, joten toimi nopeasti!

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi

Sijainti: Helsinki / Tampere

Kokenut promootiomyyjä Helen tiimiimme

Tule mukaan Helen tiimiimme myymään ja edustamaan Helenin energistä brändiä kauppakeskuksiin, marketteihin ja tapahtumiin. Työssä kontaktoit asiakkaita kasvotusten etsien heidän tilanteisiin sopivimmat tuotteet ja palvelut. Myös nykyisten asiakkaiden avustaminen ja ohjaaminen ovat tärkeässä roolissa.

Millaisia tyyppeja haemme
Haemme persoonia, jotka ovat kiinnostuneita edustamaan sähköyhtiötä ja joilta löytyy innostusta myyntiin. Tavoitteellisuus, ahkeruus ja asiakaspalveluhenkisyys ovat työssä menestymisen edellytys. Meillä pääset kehittymään myyntityön ammattilaiseksi. Tule luomaan kanssamme vaikuttavia kohtaamisia Suomeen ja maailmalle.

Miksi Promotion Point
Me koulutamme, sparraamme ja palkitsemme työntekijöitämme säännöllisesti. Tueksesi tulet saamaan koko Helen tiimimme, työvuoroissa et ole koskaan yksin. Työntekijämme ovat nostaneet tärkeimmäksi työviihtyvyyteen vaikuttavaksi asiaksi meidän hyvän ja lämpimän tiimihengen. Jokaisella työntekijällämme on mahdollisuus edetä työssään monipuolisia urapolkujamme pitkin; kun kehityt niin etenet. Kouluttamamme myyjät ovat Suomen parhaimmistoa – vahvoja, tavoitteellisia ja vaikuttavia.

Työvuoroihin ja niiden määrään saat vaikuttaa itse. Tarjoamme sinulle toiveidesi mukaan 3 – 6 työvuoroa viikossa sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työ sopii loistavasti kokopäivätyöksi, mutta myös opiskelijalle tai toisen työn kaveriksi.

Ole rohkea; rakastu työpaikkaan ja löydä unelmiesi työ meiltä!

Toimi nopeasti ja Lähetä hakemus

Tai laita itsestäsi lyhyt videoesittely WhatsAppilla:

Tampere: 044 517 9307 / Aluemyyntipäällikkö Juho
Helsinki: 040 621 3866 / Rekrytointiassistentti Suvi

Haastattelut järjestämme toimistollamme, mutta tottakai tarvittaessa myös etähaastattelu on mahdollista.

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi

Sijainti: Helsinki

Tarjoamme sinulle vakituisen työn ja mahdollisuuden suorittaa töiden ohella myynnin ammattitutkinnon (Amiedu).

Koulutusohjelma (myynnin ammattitutkinto, Amiedu) alkaa elokuussa 2018, samoin kuin työtehtävään valittujen henkilöiden perehdytys. Ammattitutkinnon kesto on noin 9 kk. Voit myös hakea osaksi tiimiä, vaikka et haluaisikaan suorittaa myynnin ammattitutkintoa.

Lue lisää ja hae: http://promotionpoint.fi/toihin-meille/myyntiedustaja/

Hakuaika päättyy 10.08.2018.

Sijainti: Helsinki

PROMOOTIOMYYJÄ HELSINGIN SANOMAT TIIMIIN

Tule mukaan Helsingin Sanomat tiimimme myymään ja edustamaan Helsingin Sanomia sekä Sanoman aikakauslehtiä (mm. Glorian Koti, Glorian ruoka & viini, Aku Ankka, Sport).

Millaisia tyyppeja haemme
Haemme persoonia, jotka ovat kiinnostuneita edustamaan laadukasta lehteä ja joilta löytyy innostusta myyntiin. Tavoitteellisuus, ahkeruus ja asiakaspalveluhenkisyys ovat työssä menestymisen edellytys. Meillä pääset kehittymään myyntityön ammattilaiseksi.

Miksi Promotion Point
Me koulutamme, sparraamme ja palkitsemme työntekijöitämme säännöllisesti. Tueksesi tulet saamaan koko HS tiimimme, työvuoroissa et ole koskaan yksin. Työntekijämme ovat nostaneet tärkeimmäksi työviihtyvyyteen vaikuttavaksi asiaksi meidän hyvän ja lämpimän tiimihengen. Jokaisella työntekijällämme on mahdollisuus edetä työssään monipuolisia urapolkujamme pitkin; kun kehityt niin etenet. Kouluttamamme myyjät ovat Suomen parhaimmistoa – vahvoja, tavoitteellisia ja vaikuttavia.

Työssä kontaktoit asiakkaita kasvotusten pop up -myyntipisteissä, jotka sijaitsevat kauppakeskuksissa, messuilla, lentokentällä sekä kesällä ulkotapahtumissa. Työvuoroihin ja niiden määrään saat vaikuttaa itse. Tarjoamme sinulle toiveidesi mukaan 3 – 6 työvuoroa viikossa sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työ sopii loistavasti kokopäivätyöksi, mutta myös opiskelijalle tai toisen työn kaveriksi.

Toimi nopeasti ja Lähetä hakemus
Tai laita itsestäsi lyhyt videoesittely WhatsAppilla:

Helsinki: 040 621 3866 / Rekrytointiassistentti Suvi

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi

Sijainti: Tampere / Turku

PROMOOTIOMYYJÄ HELSINGIN SANOMAT TIIMIIN

Tule mukaan Sanoma-tiimiimme myymään ja edustamaan Sanoman aikakauslehtiä (mm. Glorian Koti, Glorian ruoka & viini, Aku Ankka, Sport) sekä Helsingin Sanomia.

Millaisia tyyppeja haemme
Haemme persoonia, jotka ovat kiinnostuneita edustamaan laadukasta lehteä ja joilta löytyy innostusta myyntiin. Tavoitteellisuus, ahkeruus ja asiakaspalveluhenkisyys ovat työssä menestymisen edellytys. Meillä pääset kehittymään myyntityön ammattilaiseksi.

Miksi Promotion Point
Me koulutamme, sparraamme ja palkitsemme työntekijöitämme säännöllisesti. Tueksesi tulet saamaan koko Sanoma tiimimme, työvuoroissa et ole koskaan yksin. Työntekijämme ovat nostaneet tärkeimmäksi työviihtyvyyteen vaikuttavaksi asiaksi meidän hyvän ja lämpimän tiimihengen. Jokaisella työntekijällämme on mahdollisuus edetä työssään monipuolisia urapolkujamme pitkin; kun kehityt niin etenet. Kouluttamamme myyjät ovat Suomen parhaimmistoa – vahvoja, tavoitteellisia ja vaikuttavia.

Työssä kontaktoit asiakkaita kasvotusten pop up -myyntipisteissä, jotka sijaitsevat kauppakeskuksissa, messuilla, lentokentällä sekä kesällä ulkotapahtumissa. Työvuoroihin ja niiden määrään saat vaikuttaa itse. Tarjoamme sinulle toiveidesi mukaan 3 – 6 työvuoroa viikossa sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työ sopii loistavasti kokopäivätyöksi, mutta myös opiskelijalle tai toisen työn kaveriksi.

Toimi nopeasti ja Lähetä hakemus
Tai laita itsestäsi lyhyt videoesittely WhatsAppilla:

Tampere: 044 517 9307 / Aluemyyntipäällikkö Juho
Turku: 040 167 9201 / Aluemyyntipäällikkö Tommi

Haastattelut järjestämme toimistollamme, mutta tottakai tarvittaessa myös etähaastattelu on mahdollista.

Sijainti: Helsinki / Tampere / Turku

Oletko myynninnälkäinen ja kokenut myyjä vai haluatko kasvaa sellaiseksi? Nautitko itsesi haastamisesta, tavoitteiden saavuttamisesta ja ihmisten kohtaamisesta? Haluatko määritellä itse oman tulotasosi ja tehdä töitä tavoitteidesi saavuttamiseksi?

Rekrytoimme myynnin ammattilaisia ja myynnistä innostuneita henkilöitä Moi Mobiili tiimeihimme Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun sekä niiden lähikuntiin. Työtä tehdään kunnianhimoisessa tiimissä kovalla myyntiasenteella huumoria unohtamatta kauppakeskuksissa, messuilla sekä siellä, missä ihmiset liikkuvat.

Tarjoamme sinulle kattavan koulutuksen alkuun sekä perehdyttäjän ensimmäisiin vuoroihin. Työvuoroihin ja niiden määrään saat vaikuttaa itse. Tarjoamme sinulle toiveidesi mukaan 3 – 6 työvuoroa viikossa sekä erittäin kilpailukykyisen palkkauksen.

Ole rohkea; rakastu työpaikkaan ja löydä unelmiesi työ meiltä!

Toimi nopeasti ja Lähetä hakemus. Tai laita itsestäsi lyhyt videoesittely WhatsAppilla:

Tampere: 044 517 9307 / Aluemyyntipäällikkö Juho
Turku: 040 167 9201 / Aluemyyntipäällikkö Tommi
Helsinki: 040 621 3866 / Rekrytointiassistentti Suvi

Haastattelut järjestämme toimistollamme, mutta tottakai tarvittaessa myös etähaastattelu on mahdollista.

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi

Sijainti: Helsinki / Turku

Jos sinulla on jo näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä ja omaat ajokortin tämä paikka voi olla sinun. Tässä tehtävässä Suomen kaupungit ja hotellit tulevat tutuksi. Edustat Suomen vanhinta sähköyhtiötä ja vastaat kuluttajapuolen uusasiakashankinnasta. Toimimme parhaissa lokaatioissa ympäri Suomen. Loistavan palkkauksen lisäksi päivärahat pitävät huolen, että rahaa jää muuhunkin kuin vuokran maksamiseen. Työ on itsenäistä, mutta reissulle pääset työkaverin kanssa.

Millaista tyyppiä etsimme
Odotamme sinulta matkustusvalmiutta, myynninnälkää ja kykyä itsenäiseen työhön. Ripaus torikauppiaan charmia, aimo annos hymyä ja can do -asennetta vievät pitkälle!

Miksi Promotion Point
Koulutamme ja perehdytämme jokaisen työntekijän huolellisesti. Myyntivuoroissa saat tukea ja parhaat vinkit kokeneemmalta myyjältä. Lisäksi pääset etenemään monipuolisia urapolkujamme pitkin. Kouluttamamme myyjät ovat Suomen parhaimmistoa – vahvoja, tavoitteellisia ja vaikuttavia.

Millaista työ on
Myyntipaikalle lähdetään Helsingistä Promotion Pointin autolla. Reissussa ollaan noin 4-5 päivää viikossa. Myyntipaikalla kasaatte ensimmäisenä tiimisi kanssa pop up -myyntipisteen, jonka jälkeen pääsette tekemään itse myyntiä sekä edustamaan Helenin sähkötuotteita. Myyntipaikat vaihtelevat tuotteen sekä sesongin mukaan – olemme aina siellä missä tapahtuu.

Työn parhaat puolet työntekijöidemme mielestä:
Ehdottomasti työn itsenäisyys, muuttuvat myyntipaikat ja uudet asiakkaat. Hyvillä myynneillä pääsee tienaamaan jo neljässä päivässä viikon tienestit.

Ole rohkea; rakastu työpaikkaan ja löydä unelmiesi työ meiltä! Toimi nopeasti ja lähetä hakemus.

Tai laita itsestäsi lyhyt videoesittely WhatsAppilla:

Turku: 040 167 9201 / Aluemyyntipäällikkö Tommi
Helsinki: 040 621 3866 / Rekrytointiassistentti Suvi

Haastattelut järjestämme toimistollamme, mutta tottakai tarvittaessa myös etähaastattelu on mahdollista.

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi

Täytä työhakemus

Täytä työhakemus alla olevasta painikkeesta.

Työhakemus

Työpaikan saanti

Hakemisen jälkeen seuraa työhaastattelu, jonka jälkeen ilmoitamme sinulle mikäli olet saanut paikan.

 

”Vakuutin rekrytoijan taidoillani ja pääsin heti kirjoittamaan työsopimusta. Olen edelleen tyytyväinen valintaani.”

– Anniina

Koulutus

1. Tuotekoulutus

Tuotteen läpikotainen tuntemus on edellytys ammattitaitoiselle myyntityölle. Työsuhteen ensimmäinen askel onkin tuotekoulutus ja myytävään tuotteeseen perehtyminen.

2. Myyntikoulutus

Myyntikoulutuksessa valmennamme uuden työntekijän myynnin saloihin. Käytännön esimerkit ja hyvät vinkit ovat lähtökohta myynnissä onnistumiselle.

Ensimmäisiin vuoroihin meno

Ensimmäinen vuoro on aina jännittävä. Pohjakoulutuksen ansiosta uusi työntekijä kuitenkin on valmis ottamaan haasteen vastaan. Ensimmäisissä vuoroissa työskennellään aina yhdessä perehdyttäjän kanssa.

Yleneminen

Yleneminen

Jatkuvasti kasvavana ja kehittyvänä yrityksenä pystymme tarjoamaan paljon etenemis- ja ylenemismahdollisuuksia työntekijöillemme. Hyvällä työmotivaatiolla työntekijä voi edetä myyjän polullamme askel askeleelta kohti isoja unelmia. Lue lisää uratarinoitamme OTA YHTEYTTÄ –välilehdeltä.

 

”Aloitin HS-myyjänä yli vuosi sitten. Pidin työstä ja homma lähti toimimaan hyvin. Sainkin jo ekana kesänä vastuuta lentokentän ständien pyörittämisestä. Nyt valmistuttuani koulusta aloin tekemään työtä täyspäiväisesti ja pääsin mukaan Promotion Pointin esimiesharjoitteluohjelmaan. Oman tiimin vetämisen aloitin tänä keväänä.”

-Julius

Onnea työnhakuun!

Jäikö jokin askarruttamaan, ota rohkeasti yhteyttä rekry@promotionpoint.fi

 

Työhakemus Ota yhteyttä