Seuraa polkua ja katso mitä meillä on tarjolla sinulle

“Promotion Point on pelkkää hyvää ja kaunista!”

– Juho M.

“Luannikast o ja paik o viimotte pääl”

– HesaÄijä

Työtehtävät

Promootiomyyjä

Promootiomyyjämme tekevät ständimyyntiä erilaisissa markkinointitapahtumissa. Työskentelemme mm. kauppakeskuksissa, messuilla ja Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Etsimme joukkoomme myyntihenkisiä ja reippaita ihmisiä, joilla on rohkeutta kohdata asiakkaita. Loistava asenne, määrätietoisuus ja hymy ovat meillä avain menestykseen.

Promoottori

Promoottorin työssä kohtaamme paljon ihmisiä, käymme keskusteluja ja edistämme myyntiä. Promoottorilta edellytämme reipasta ja ennakkoluulotonta asennetta, iloista ilmettä ja hyvää motivaatiota työtehtävää kohtaan. Aiempi kokemus promoottorin työstä lasketaan eduksi.

Varainhankkija

Etsimämme henkilön tulee olla myyntihenkinen, asiakaslähtöinen ja hänellä tulee olla kiinnostusta eettisiin asioihin. Työssä kontaktoimme uusia asiakkaita kasvotusten ja siksi edellytämme työntekijöiltämme rohkeutta kohdata uusia ihmisiä iloisella ja reippaalla asenteella.

Uratarinoita

Olen Henri ja aloitin työt Promotion Pointilla, Turun Helen-tiimissä, 2017 marraskuussa. Sain nopeasti reissaavasta paku-tiimistä paikan ja olen päässyt kiertelemään ympäri Suomea messuja sekä kauppakeskuksia. Myynnin lisäksi olen saanut lisää vastuuta koulutuksista sekä myyntipaikkasuunnittelusta. 

Ennen tänne tuloa olen tehnyt eri firmoissa ständimyyntiä myyjänä sekä aluepäällikkönä.

Löysin Promotion Pointista hyvän työperheen, joka tukee ja kannustaa aina. YHDESSÄ kohti parempaa tulosta, on PP:n sisäinen motto, jonka olen huomannut työn ohessa. Ketään ei jätetä yksin.

Henri

Olen Matti-Jussi, mutta paremmin mut tunnetaan täällä Promotion Pointilla Matuna. Armeijan jälkeen muutin Varsinais-Suomen pelloilta pk-seudulle tekemään hanttihommia ja jossain vaiheessa päädyin tänne PP:lle töihin. Täällä olen päässyt etenemään ja rakentamaan uraani.

Aloitin vuonna 2013 back-officena auttaen ja tukien myyntitiimejä. Myöhemmin tein myös myyntiä Helsinki-Vantaan lentoasemalla Helsingin Sanomien tiimissä. Jossain vaiheessa projektipuolen asiat alkoivat kiinnostamaan ja kysyin esimieheltäni kehityskeskustelussa, että voisinko olla enemmän mukana asiakkuuksissa sekä projekteissa. Pian pääsinkin mukaan projektitiimiin, jossa sain vähitellen hoitaakseni työtehtäviä, jotka liittyivät projektien hoitamiseen. Olen päässyt tutustumaan monipuolisesti melkeinpä kaikkiin yrityksen tehtäviin, johtoa lukuun ottamatta.

Tällä hetkellä toimin projektikoordinaattorina. Toimenkuvaani kuuluu asiakkuuksien hallinta yhdessä myyntipäällikön kanssa sekä tapahtumamyynnin järjestelyt ja toteuttaminen.

Matu

Terve!
Mä olen Tommi. Porvoosta aikoinaan lähdin matkaan ja nykyään asustelen Turussa. Useampi vuosi täällä Turussa takana, mutta murre ei silti vieläkään ole tarttunut.

Seikkailuni Promotion Pointilla alkoi vuonna 2014, kun etsin töitä Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Laitoin hakemuksen PP:lle ja sain heti seuraavana päivänä kutsun työhaastatteluun, joka meni hyvin. Viikon päästä, hyvin aikaisin aamulla, istuskelin jo lentokentällä kahvikuppi kädessä ja puku päällä valmiina aloittamaan uutta työuraani. Aloitin myyjänä ja monien koulutuksien sekä tapahtumien jälkeen olen päätynyt tänne Turkuun aluemyyntipäälliköksi.

Tätä tarinaa on ollut ilo kertoa uusille myyjille ja kavereille, että kun kaikkensa antaa voi vaikka päätyä Turkuun.

Parasta tässä työssä on ehdottomasti mahtava työporukka ja huikeat asiakasyritykset, joita pääsee edustamaan erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa.

Tommi

Moikka!

Olen Anni. Olen kotoisin Helsingistä.

Hakiessani Promotion Pointille töihin keväällä 2017, en osannut ollenkaan odottaa minkälaisia huippukokemuksia täällä voisi tulla vastaan. Aloitin työt kesätyöntekijänä HS-tiimissä ja siellä painan hommia edelleen.

Syksyllä opintojen alettua pystyin jatkamaan töitä opiskelujen ohella, koska täällä PP:lla työvuoroja saa toivoa todella joustavasti.

HS tiimissä on hyvä yhteishenki ja kivat työkaverit, jokaiseen työvuoroon on kiva mennä! Tykkään siitä, että tässä työssä oppii tuntemaan erilaisia ihmisiä ja yksikään työpäivä ei ole täysin samanlainen.

Haastavissakin asiakaskohtaamisissa on tärkeää olla vain positiivinen ja kuunnella asiakasta. Onnistumiset motivoivat jatkamaan entistä ahkerammin ja totta kai myyntityössä parasta on, kun voi omalla tekemisellään vaikuttaa palkkanauhaansa.

Matkustaminen on yksi intohimoistani, joten sekin inspiroi tekemään ahkerasti töitä, jotta pääsee näkemään maailmaa.

Anni

Täytä työhakemus

Täytä työhakemus alla olevasta painikkeesta.

Työhakemus

Työpaikan saanti

Hakemisen jälkeen seuraa työhaastattelu, jonka jälkeen ilmoitamme sinulle mikäli olet saanut paikan.

 

“Vakuutin rekrytoijan taidoillani ja pääsin heti kirjoittamaan työsopimusta. Olen edelleen tyytyväinen valintaani.”

– Anniina

Koulutus

1. Tuotekoulutus

Tuotteen läpikotainen tuntemus on edellytys ammattitaitoiselle myyntityölle. Työsuhteen ensimmäinen askel onkin tuotekoulutus ja myytävään tuotteeseen perehtyminen.

2. Myyntikoulutus

Myyntikoulutuksessa valmennamme uuden työntekijän myynnin saloihin. Käytännön esimerkit ja hyvät vinkit ovat lähtökohta myynnissä onnistumiselle.

Ensimmäisiin vuoroihin meno

Ensimmäinen vuoro on aina jännittävä. Pohjakoulutuksen ansiosta uusi työntekijä kuitenkin on valmis ottamaan haasteen vastaan. Ensimmäisissä vuoroissa työskennellään aina yhdessä perehdyttäjän kanssa.

Yleneminen

Yleneminen

Jatkuvasti kasvavana ja kehittyvänä yrityksenä pystymme tarjoamaan paljon etenemis- ja ylenemismahdollisuuksia työntekijöillemme. Hyvällä työmotivaatiolla työntekijä voi edetä myyjän polullamme askel askeleelta kohti isoja unelmia. Lue lisää uratarinoitamme OTA YHTEYTTÄ –välilehdeltä.

 

“Aloitin HS-myyjänä yli vuosi sitten. Pidin työstä ja homma lähti toimimaan hyvin. Sainkin jo ekana kesänä vastuuta lentokentän ständien pyörittämisestä. Nyt valmistuttuani koulusta aloin tekemään työtä täyspäiväisesti ja pääsin mukaan Promotion Pointin esimiesharjoitteluohjelmaan. Oman tiimin vetämisen aloitin tänä keväänä.”

-Julius

Onnea työnhakuun!

Jäikö jokin askarruttamaan, ota rohkeasti yhteyttä rekry@promotionpoint.fi

 

Työhakemus Ota yhteyttä