Promotion Point on johtava myynnillinen promootio- ja kohtaamistoimisto.
Kehitämme toimintaamme ja henkilöstöämme jatkuvasti sekä etsimme vieläkin parempia ratkaisuja asiakkaidemme myynnin ja markkinoinnin tueksi.
yritys

Meillä työskentelee parhaat tekijät. Teemme ja olemme tehneet yhteistyötä muun muassa Sanoma konsernin, Suomen Punaisen Ristin, Finnairin, Tesla Motorsin sekä useiden muiden kansainvälisten ja kotimaisen yritysten kanssa.

Promotion Point – Mistä kaikki alkoi

Yrityksen juuret juontavat Helsinki-Vantaan lentokentälle, jossa Daniel Holmström ja Markus Pukari tapasivat luottokorttisopimuksia myydessään. Daniel ja Markus olivat molemmat haaveilleet opiskeluajoista saakka oman yrityksen perustamisesta. Ystävykset kehittelivät idean myynti- ja markkinointitöiden tekemisestä paremmalla tavalla.

Kesällä 2006 perustettiin Promotion Point Oy. Työt alkoivat heti ja ensimmäisen vuosineljänneksen kasvuvauhti oli jo todella kovaa. Promotion Pointin kaltaiselle yritykselle oli selvästi ollut kysyntää.

Yrittäjyys on ollut heille jatkuvaa oppimista ja kasvua myös ihmisenä, sillä yhtiön perustaminen ja sen menestyksen saavuttaminen ei ole tullut itsestään. Asioita ei pidä tehdä vain oman mukavuusalueen sisällä, vasta sitten kun siirtyy sen ulkopuolelle, mahdollisuudet saavuttaa jotain uutta ovat suuremmat.

Dynaaminen työnantaja

Me Promotion Pointilla uskomme, että avain onneen löytyy antoisasta työstä hyvässä työyhteisössä. Haluamme olla työntekijällemme paras mahdollinen työnantaja. Toteutamme tätä mm. erittäin joustavalla työvuorosuunnittelulla, hyvillä etenemis- ja jatkomahdollisuuksilla sekä kuuntelemalla työntekijää.

Promotion Pointilla ovat menestyneet niin huippu-urheilijat, asiakaspalvelun ammattilaiset kuin vielä opintojen parissa ahertavat tulevaisuuden suuret lupaukset. Tänä päivänä Promotion Point työllistää yli 250 toinen toistaan huikeampaa työntekijää ympäri maan.

#promotionpoint  #welovepromotionpoint

Lue lisää

Luotettava kumppani

Uramme aikana olemme toteuttaneet tuhansia kampanjoita ja miljoonia kohtaamisia lukuisille eri asiakkaillemme. Asiakkaamme edustavat valtavaa kirjoa erilaisia ja erikokoisia yrityksiä ja yhdistyksiä, niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin. Toimintamme ulottuu koko Suomen alueelle ja laajemmallekin; toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

Toiminnassa pyrimme luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Pitkäaikaisimmat asiakkaamme ovat olleet toiminnassa mukana heti alusta alkaen.

Lue lisää

Kuvapankki

Tietosuoja